Kosten oversluiten hypotheek Zeist

Bij wie vind u de allerlaagste rente en allerbeste condities voor uw hypotheek? U wilt ook uw maandelijkse hypotheek kosten verlagen? U wilt meer aantrekkelijke voorwaarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Kosten oversluiten hypotheek bij u in Zeist?

Kosten oversluiten hypotheek? U zoekt een deskundige hypotheekadviseur? Bij wie vind u de allerlaagste rente en allerbeste condities voor uw hypotheek bij u in de regio Huis ter Heide, Bosch en Duin, Beerschoten, Haagje, Bunnik, Soesterberg, De Bilt, Odijk, Austerlitz, Den Dolder en Zeist?

kosten oversluiten hypotheek in Zeist

Oversluiten kost ten alle tijden geld. Er komen altijd kosten bij kijken. De kosten daarvan is afhankelijk van wanneer u oversluit en bij wat voor bank u zit. Daarnaast zijn er standaard andere kosten.

U wilt uw maandelijkse hypotheek kosten verlagen?

U wilt ook uw maandelijkse hypotheek kosten verlagen? Bij onze hypotheekadviseur kunt u terecht voor al uw vragen bij u in Zeist

Oversluiten van uw ‎hypothecaire lening heeft vele pluspunten

Afhankelijk van uw hypotheeklening kan oversluiten veel voordelen voor u geven. Onze adviseur kan u daar een degelijk advies over geven. Neem contact op met onze adviseur in Zeist.

Is oversluiten lonend voor u in Zeist?

Voorkom problemen, laat onze hypotheek adviseur er naar kijken. Vraag om een gedegen advies!

Kosten oversluiten hypotheek voor een lineaire hypotheek lening. Iedere maand betaalt u een afgesproken bedrag aan aflossing, terwijl het bedrag aan rente maandelijks naar beneden gaat. Uw totale maandbedrag daalt hierdoor ook elke maand.

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur, afgekort SEH genoemd, is een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders. Deskundig advies over hypotheken is uitermate belangrijk voor de consument en de SEH begeleid daarbij. Zij doet dit door hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en expertise hebben op het gebied van hypotheekadvies een goedkeuring te geven.

Een hypotheek adviseur die via de SEH wordt aangeraden geeft vertrouwen aan de consument. De goedkeuring gaat epr persoon. Wie erkend hypotheek adviseur wil worden dient de vereiste diploma’s te behalen en te voldoen aan bepaalde ervaringseisen. En ieder jaar dient de adviseur een cursus te volgen om op de hoogte te blijven.

Het ondertekenen van de beroepscode van de SEH is dan ook een essentieel punt. U bent daarom gewaarborgd dat de regels van het spel worden nageleefd door de hypotheek adviseur.

De belangrijkste regels van het spel zijn:

Bij een gedegen advies zal u helder worden verteld wat de financiele en fiscale gevolgen zijn bij het afsluiten van een hypotheeklening. Verkeerde en misleidende informatie of nog erger, geen volledige informatie is uit den boze. Ten alle tijden houdt de hypotheek adviseur rekening met de belangen van zijn klant.

de hypotheek adviseur is gebonden aan de Gedragscode Hypothecair Financiers.
Door het volgen van bepaalde telkens terugkerende cursussen zal de hypotheek adviseur op de hoogte blijven.

Geheimhouding gegevens clienten.

bij een geschil zal de hypotheek adviseur zich onderwerpen aan Geschillencommissie van de SEH.

Een hypotheek adviseur kan zijn goedkeuring door de SEH verspelen als deze zich niet houdt aan bovenstaande gedragsregels. Om Erkend Adviseur te kunnen worden, moeten adviseurs gespecialiseerd in hypotheken een examen bij de SEH afleggen.

In dit examen komen de volgende onderwerpen aan de orde:

belastingen: de onderwerpen gaan over inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
De diverse soorten verzekeringen: levensverzekeringen en schadeverzekeringen.
toekomstvoorzieningen: bijv. bedrijfsspaarregelingen en pensioenen
financieringen: de verschillende leenvormen en begrotingen.
recht: bijv. het verschil tussen trouwen en samenwonen voor het eigendom van het appartement.

De hypotheek adviseur die dit moeilijke examen gehaald heeft moet ook nog kunnen aantonen dat deze tenminste 1 jaar als hypotheek adviseur werkzaam is. Hierbij moet de adviseur tenminste 50 procent van zijn werktijd actief zijn als hypotheek adviseur. Verder dienen Erkend Hypotheekadviseurs ieder jaar een cursus te volgen om hun vakkennis op peil te houden.