Hypotheek afsluiten naar andere bank in Zeist

Waar vind u de beste rente en beste term voor uw ‎Hypothecaire lening? Verlaag uw maandelijkse lasten U wilt een betere hypotheek met betere voorwaarden? Neem contact met ons op

uw hypotheek oversluiten naar een andere bank bij u in Zeist?

Hypotheek oversluiten bij een andere bank? Weet u al bij welke adviseur? Waar vind u de beste rente en beste term voor uw ‎Hypothecaire lening bij u in de regio Huis ter Heide, Bosch en Duin, Beerschoten, Haagje, Bunnik, Soesterberg, De Bilt, Odijk, Austerlitz, Den Dolder en Zeist?

kosten hypotheek oversluiten in Zeist

Oversluiten kost natuurlijk altijd geld. Er zitten ten alle tijden kosten aan vast. Hoe hoog die zijn is afhankelijk van het moment wanneer u oversluit en bij welke geldverstrekker u zit. Bovendien zijn er de gebruikelijke andere kosten.

Houdt meer geld over.

Verlaag uw maandelijkse lasten Onze hypotheekadviseur kan u daar veel over uitleggen bij u in Zeist

Vele voordelen van het oversluiten van uw hypotheeklening

Oversluiten geeft meer garantie over uw maandelijkse lasten. Onze hypotheekadviseur kan u daar een degelijk advies over verstrekken. Neem contact op met onze adviseurs in Zeist.

Is oversluiten goedkoper voor u in Zeist?

Voorkom extra kosten, laat onze hypotheekadviseur er naar kijken. Vraag om een gedegen advies!

Om een hypotheeklening over te sluiten aan het einde van een rentevaste termijn hoeft u niet te verhuizen. Doch ook indien u een betere rente kunt krijgen bij een andere geldverstrekker. Of mogelijkerwijs past een andere hypotheeklening beter bij uw persoonlijke situatie?

Onafhankelijke adviseurs gespecialiseerd in hypotheken adviseren u graag of uw hypotheeklening nog passend is voor u of dat u goedkoper uit bent door uw hypotheek over te sluiten. Een afspraak is snel te maken om al deze meerdere opties te bekijken.
U maakt wel kosten bij het oversluiten van uw hypotheek. U kunt bijvoorbeeld een boeterente krijgen, als u uw lopende hypotheek laat wijzigen of omdat u wilt vertrekken bij uw huidige geldverstrekker. Maakt u een overstap op het tijdstip van renteherziening, dan zal u de boeterente niet hoeven te betalen.

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur, afgekort SEH genoemd, is een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders. Vakkundig advies over hypotheekleningen is belangrijk voor consumenten en de SEH helpt daarbij. Enkel en alleen adviseurs met bewezen kennis van zaken over alle verschillende hypotheekvormen mogen in aanmerking komen bij de SEH om hypotheekadvies te mogen geven.

Deze goedkeuring geeft consumenten de garantie dat de hypotheekadviseur deskundig is. De goedkeuring is persoonsgebonden. Wie erkend hypotheek adviseur wil worden dient wel de benodigde diploma’s te halen en te voldoen aan bepaalde eisen. Om de goedkeuring te behouden dient de adviseur ieder jaar een opleiding te volgen om zijn kennis te actualiseren.

Het ondertekenen van de beroepscode van de SEH is dan ook een uitermate belangrijk punt. Dit betekent dat Erkend Hypotheekadviseurs zich aan bepaalde gedragsregels houden.

De voornaamste gedragsregels zijn:

Bij een betrouwbaar advies zal u duidelijk worden uitgelegd wat de financiele en fiscale gevolgen zijn bij afsluiten van een hypotheek. De hypotheekadviseur zal geen onvolledige of onjuiste informatie verstrekken. De hypotheekadviseur houdt rekening met de belangen van de klant.

Gedragscode Hypothecair Financiers is waar de hypotheekadviseur zich aan zal houden.
de hypotheekadviseur vult zijn of haar vakkennis voortdurend aan met nieuwe cursussen.

de hypotheekadviseur houdt gegevens van klanten geheim.

de hypotheekadviseur past zich aan de Geschillencommissie van de SEH.

Een hypotheekadviseur kan zijn goedkeuring door de SEH kwijtspelen als deze zich niet houdt aan de bovenstaande regels. Wie erkend wil worden door de SEH zal een examen af moeten leggen.

De volgende vakgebieden komen hier aan de orde:

Alles over belastingen: de vakgebieden gaan over inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
verzekeringen: dat zijn in principe de verzekeringen die te maken hebben met de hypotheek zoals levensverzekering en schadeverzekering.
toekomstvoorzieningen: denk daarbij aan pensioen en de diverse type spaarregelingen
financiering: dat kunnen zijn diverse soorten begrotingen en leenvormen.
recht: bent u getrouwd of is er een samenwoningscontract en hoe zit het met het eigendom van het appartement.

Als de adviseur dit examen gehaald heeft, moet hij of zij kunnen aantonen minimaal 1 jaar als hypotheekadviseur werkzaam te zijn. Daar nog bovenop moet de hypotheekadviseur ook nog eens minimaal 50% van zijn tijd actief zijn als adviseur. Na dit alles ben je eindelijk een erkende hypotheekadviseur maar ben je ook nog eens verplicht ieder jaar een cursus te volgen om bij te blijven en je vakkennis ruim voldoende op peil te houden.