Hypotheek oversluiten berekenen Zeist

U bent op zoek naar een hypotheek met de meest voordelige rente en beste voorwaarden? U wilt net zoals vele anderen uw maandelijkse hypotheek kosten verlagen? U wilt een betere hypotheek met meer voordelige voorwaarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Uw hypotheek oversluiten berekenen bij u in Zeist?

U gaat een Hypotheek oversluiten berekenen? Weet u al door welke adviseur? U bent op zoek naar een hypotheek met de meest voordelige rente en beste voorwaarden bij u in de regio Huis ter Heide, Bosch en Duin, Beerschoten, Haagje, Bunnik, Soesterberg, De Bilt, Odijk, Austerlitz, Den Dolder, Rijsenburg, Bilthoven, Vechten, Driebergen, Ons Belang, Blauwkapel, Groenekan, Soestduinen, Sterkenburg, Nieuwe-Wetering, Hees, Werkhoven, Achttienhoven, Maartensdijk, Wieksloot en Zeist?

oversluiten hypotheek in Zeist

Oversluiten kost altijd geld. Er zitten ten alle tijden kosten aan vast. De kosten daarvan is afhankelijk van het moment wanneer u oversluit en bij welke hypotheekverstrekker u zit. In ieder geval zitten er altijd standaard kosten aan vast.

Verlaag uw maandelijkse kosten

U wilt net zoals vele anderen uw maandelijkse hypotheek kosten verlagen? De hypotheek adviseur kan u daar meer over uitleggen bij u in Zeist

Oversluiten van uw hypotheeklening heeft vele voordelen

Afhankelijk van uw hypotheeklening kan oversluiten veel extra voordelen voor u geven. Onze hypotheekadviseur kan u daar een degelijk advies over verstrekken. Neem contact op met onze adviseurs in Zeist.

Is oversluiten de moeite waard voor U in Zeist?

Voorkom extra kosten, laat onze hypotheek adviseur er naar kijken. Vraag om een gedegen advies!

Hypotheek oversluiten berekenen? Dit moet u weten. Wanneer er voor elke termijn het aflossingsbedrag zo wordt gekozen, dat het volledige bedrag, de som van rente en aflossing per periode, gelijk is, en ook aan het eind van de geldigheidsduur de gehele lening is terugbetaald, spreekt men van een annuïteitenhypotheek. Elke maand betaald u een gedeelte rente en aflossing. Doordat u afbetaald, gaat u steeds minder rente en steeds meer aflossing betalen. Doordat het bedrag bruto is komt u in aanmerking voor het aftrekken van de hypotheekrente. Het grootste deel van de maandelijkse kosten gaat uit de terugbetaling bestaan waardoor het nettobedrag gaat stijgen. Deze terugbetaling is niet aftrekbaar.

Op initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders is de Stichting Erkend Hypotheekadviseur opgericht. Dit wordt de SEH genoemd. Oordeelkundig advies over hypotheekleningen is erg belangrijk voor de consument en de SEH helpt daarbij. Enkel en alleen de adviseur met bewezen kennis van zaken over alle verschillende hypotheekvormen komen in aanmerking bij de SEH om hypotheekadvies te kunnen geven.

Deze erkenning geeft de consument de zekerheid dat de hypotheekadviseur in kwestie oordeelkundig is. De erkenning is persoonsgebonden. Wie erkend hypotheek adviseur wil worden dient wel de benodigde diploma’s te halen en te voldoen aan bepaalde eisen. En elk jaar dient de adviseur een opleiding te volgen om op de hoogte te blijven.

Het accepteren van de beroepscode van de SEH is dan natuurlijk ook een belangrijk punt. U bent dus gewaarborgd dat de gedragsregels worden nageleefd door de hypotheekadviseur.

De belangrijkste gedragsregels zijn:

Bij een gedegen advies zal u overzichtelijk worden geadviseerd welke de financiele en fiscale gevolgen zijn bij afsluiten van een hypotheeklening. De hypotheekadviseur verstrekt geen onvolledige, oneerlijke of onjuiste informatie. De hypotheekadviseur houdt rekening met de belangen van de consument.

de hypotheekadviseur heeft zich verbonden aan de Gedragscode Hypothecair Financiers.
Door het volgen van de telkens terugkerende cursussen zal de hypotheekadviseur op de hoogte blijven.

de hypotheekadviseur houdt informatie van klanten geheim.

bij een dispuut zal de hypotheekadviseur zich onderwerpen aan de Geschillencommissie van de SEH.

Een hypotheekadviseur kan zijn erkenning door de SEH verliezen als die zich niet houdt aan bovenstaande gedragsregels. Om Erkend Adviseur te kunnen worden, moeten hypotheekadviseurs een examen bij de SEH afleggen.

Het draait dan om de volgende vakgebieden:

Bijna alles over belastingen: de vakgebieden gaan over inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
De diverse soorten verzekeringen: levensverzekeringen en schadeverzekeringen.
toekomst perspectief: denk hierbij aan pensioen en de diverse soorten spaarregelingen
financieringen: diverse leenvormen en begrotingen.
recht: bijv. het verschil tussen trouwen en samenwonen voor het eigendom van het appartement.

Als de adviseur dit examen heeft gehaald, moet hij of zij aantonen tenminste 1 jaar als hypotheekadviseur werkzaam te zijn. Daarbij moet de adviseur tenminste 50 procent van zijn werktijd actief zijn als hypotheekadviseur. Verder dienen Erkend Speciaal opgeleide hypotheekadviseurs elk jaar een cursus te volgen om hun competentie op peil te houden.