Aflossingsvrije hypotheek oversluiten Zeist

U zoekt een hypotheek met de allerlaagste rente en allerbeste voorwaarden? U wilt ook uw maandelijkse hypotheek kosten verlagen? U wilt betere voorwaarden? Neem contact met ons op

Aflossingsvrije hypotheek oversluiten bij u in Zeist?

U wilt graag een aflossingsvrije hypotheek oversluiten? U zoekt een deskundige hypotheekadviseur? U zoekt een hypotheek met de allerlaagste rente en allerbeste voorwaarden bij u in de regio Huis ter Heide, Bosch en Duin, Beerschoten, Haagje, Bunnik, Soesterberg, De Bilt, Odijk, Austerlitz, Den Dolder en Zeist?

kosten oversluiten hypotheek in Zeist

Oversluiten kost natuurlijk altijd geld. Er zitten altijd kosten aan vast. Die kosten zijn afhankelijk van het moment wanneer u oversluit en bij welke geldverstrekker u zit. Bovendien zijn er standaard andere kosten.

Verlaag uw maandelijkse kosten

U wilt ook uw maandelijkse hypotheek kosten verlagen? Bij onze hypotheekadviseur kunt u terecht voor al uw vragen bij u in Zeist

De voordelen van het oversluiten van uw ‎hypothecaire lening

Afhankelijk van uw hypotheeklening kan oversluiten veel extra voordelen voor u geven. Onze hypotheekadviseur kan u daar een goed advies over verstrekken. Neem contact op met onze hypotheekadviseur in Zeist.

Is oversluiten lonend ook voor u in Zeist?

Voorkom de valkuilen, laat onze adviseur er naar kijken. Krijg zonder extra kosten advies!

Een Aflossingsvrije hypotheek oversluiten? De andere bank kijkt natuurlijk ook naar de hoogte van uw ‎hypothecaire lening, in relatie tot de waarde van uw woning. De reden dat u uw ‎hypothecaire lening niet kan oversluiten naar de andere bank komt maar al te vaak voor omdat uw woning veel minder waard is dan het bedrag wat u wilt lenen. Uw hypotheek adviseur kan bekijken of oversluiten aan te vragen is.

Uw Hypotheek oversluiten? Een Samenvatting van Hypotheeklening Soorten En Hypotheeklening Vormen

Een hypotheek is een lening waardoor u een appartement kunt kopen. Voor de lening is een zekerheidsstelling nodig in de vorm van een uw huis. Wat voor type hypotheekleningen kan ik aangaan? Vanaf 2013 heeft u bij een beperkt aantal soorten recht op aftrek van uw hypotheekrente.

Vanaf 2013 enkel en alleen aftrek van uw hypotheekrente bij een annuïtaire en lineaire ‎hypothecaire lening. Wilt u gebruik maken van de aftrek van uw hypotheekrente? Vanaf 2013 geldt de aftrek enkel voor leningen die bij de looptijd in elk geval annuïtair in maximaal 360 maanden compleet worden afgelost. De twee hypotheekvormen die aan deze eisen voldoen zijn:

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur, afgekort SEH genoemd, is een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders. Deskundig advies over hypotheekleningen is van belang voor consumenten en de SEH helpt daarbij. Zij doet dit door hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en ervaring hebben op het gebied van advies over hypotheken een erkenning te geven.

Deze erkenning geeft consumenten de zekerheid dat de hypotheek adviseur in kwestie oordeelkundig is. De erkenning gaat epr persoon. Wie erkend hypotheek adviseur wil worden dient wel de vereiste diploma’s te behalen en te voldoen aan bepaalde eisen. Om de erkenning te kunnen houden moet de adviseur elk jaar een opleiding volgen om zijn kennis bij te houden.

Het accepteren van de beroepscode van de SEH is dan ook een belangrijk punt. Dit betekent dat SEH zich aan de regels dienen te houden.

De regels op een rijtje:

Bij een gedegen advies word u duidelijk verteld wat de financiele en fiscale gevolgen zijn bij afsluiten van een hypotheeklening. De hypotheek adviseur verstrekt geen onvolledige, oneerlijke of onjuiste informatie. De hypotheek adviseur zal rekening houden met de belangen van de klant.

de hypotheek adviseur heeft zich verbonden aan de Gedragscode Hypothecair Financiers.
de hypotheek adviseur vult zijn of haar vakkennis voortdurend aan.

de hypotheek adviseur houdt gegevens van klanten natuurlijk altijd geheim.

de hypotheek adviseur past zich aan de Geschillencommissie van de SEH.

Indien een hypotheekadviseur zich niet aan de regels zou houden, loopt hij kans zijn erkenning kwijt te raken. Wie erkend wil worden bij de SEH zal een examen af moeten leggen.

In dit examen komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Alles over belastingen: dit gaat over inkomsten- en vermogensbelasting en de successierechten.
verzekeringen: dat zijn eigenlijk alle verzekeringen zoals levensverzekering en schadeverzekering.
toekomst perspectief: bijv. bedrijfsspaarregelingen en pensioenen
financieringen: de verschillende leenvormen en begrotingen.
recht: bijv. het verschil tussen trouwen en samenwonen voor het eigendom van het appartement.

Als de hypotheekadviseur dit examen gehaald heeft, moet hij of zij kunnen aantonen minimaal 1 jaar als hypotheekadviseur werkzaam te zijn. Hierbij moet de hypotheek adviseur minimaal 50 procent van de werktijd actief zijn als hypotheek adviseur. Na dit allemaal ben je eindelijk een erkende hypotheek adviseur en ben je verplicht ieder jaar een cursus te volgen om bij te blijven en je expertise ruim voldoende op peil te houden.